Private label

“Private labeling”

Private Label

Private label

Een substantieel deel van onze omzet komt voort uit private label. In de afgelopen 15 jaar heeft De Wijndragers zich dan ook ontwikkeld als belangrijke speler op het gebied van Private label. Als betrouwbare partner verzorgen en beheersen wij voor u het gehele proces van label tot eindproduct. Uiteraard behoort een eigen receptuur ook tot de mogelijkheden. Delicatessenketens, Retailketens maar ook Restaurateurs gingen u voor. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Private Label - Leveren

Export

De Wijndragers is als Nederlandse producent ook wereldwijd actief.  Sinds 2006 exporteren wij onze producten onder de bedrijfsnaam Mustard and Dressing Company BV, zowel onder ons eigen label als private label naar ruim vijftien landen wereldwijd. Van Rusland tot België en van Brazilië tot Griekenland worden onze producten verkocht en weten onze gewaardeerde klanten ons te vinden. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op of klik hier.

Private Label - Kwaliteit

Certificering

De Wijndragers is BRC (British Retail Consortium) gecertificeerd en sinds het begin van onze BRC certificering begeven wij ons op het hoogste level AA. Onze volledige bedrijfsvoering is ingericht op de strenge kwaliteitseisen die door BRC aan ons gesteld en jaarlijks uitgebreid getoetst worden. Om alle eisen en wetgevingen te beheersen beschikt De Wijndragers over een eigen kwaliteitsafdeling. Deze combinatie is uw garantie voor de borging van wettelijkheid, voedselveiligheid en al uw specifieke kwaliteitseisen.


Beurzen

In de tweede helft van 2019 kunt u ons bezoeken op de grootste foodbeurs van Europa:   Anuga, Keulen |van 5 t/m 9 oktober 2019

Lees meer


Product van de maand

Zwolsemosterd

Lees meer


Recept van de maand

Gravad Lax met Zwolsemosterd voor 5 personen.

Lees meer