Crème brûlée van geitenkaas met gekonfijte tomaat en Honingmosterd
Voor 4 personen
Ingrediënten
400 gr geitenkaas
50 gr room
1 blad gelatine
1 pot De Wijndragers Honingmosterd
12 cherrytomaatjes
5 tenen knoflook
1 takje rozemarijn
1 takje tijm
1 takje oregano
1 takje salie
1 takje bieslook
5 dl olijfolie
peper & zout
suiker om te branden
Bereidingswijze:
Verwarm de geitenkaas met de room en meng met de voorgeweekte gelatine, roer goeddoor elkaar en breng op smaak met peper en zout. Verdeel de crème over 4 vuurvaste schaaltjes en laat een paar uur opstijven in de koeling.
Doe de cherrytomaten met de olijfolie, de kruiden (behalve de bieslook) en de knoflook in een pan. Verhit de olie en zet van het vuur. Laat de tomaten afkoelen in de olie.
Besprenkel de geitenkaascrème met suiker en brand af met een brander.
Leg bovenop de crème brûlée een paar geconfijte tomaatjes en spuit er een beetje Honingmosterd naast.
Maak het geheel af met een beetje fijngehakte bieslook.