Pulled Pork Sandwich met venkelsalade en knoflooksaus
Voor 4 broodjes
Ingrediënten
± 500 gram Pulled Pork
1 fles Big Sam’s Pulled Pork Sauce
1 fles Big Sam’s White Garlic Sauce
1 fles De Wijndragers x Jonnie Boer Mosterd Honing Dressing
2 venkelknollen
4 broodjes
½ rode puntpaprika
8 plakken zoetzure augurk
4 takjes kervel
Bereiding
Snijd de venkel ragfijn. Snijd de paprika in dunne reepjes. Laat de augurkplakken uitlekken.
Vlees bereiden
Haal het voorgegaarde stuk Pulled Pork uit het plastic en grill gedurende 30 min op de BBQ mooi bruin.
Maak de venkel aan met de De Wijndragers X Jonnie Boer Mosterd Honing Dressing en zet de salade koel weg.
Leg het vlees in de ovenschaal en trek het vlees (Pullen) met behulp van twee vorken uit elkaar in mooi kleine stukken. Zet de ovenschaal met Pulled Pork nog even in een gesloten BBQ om warm te houden.
Maak de Pulled Pork aan met een beetje Pulled Pork Sauce (ongeveer 1/3e flesje) en grill de broodjes op de BBQ. Leg de bodems van de broodjes op het midden van de borden. Verdeel over de broodjes de venkelsalade en de Pulled Pork.
Leg, per broodje, twee plakken augurk bovenop het vlees, een beetje gesneden paprika en een takje kervel. Leg hier bovenop de bovenkanten van de broodjes en schenk (indien gewenst) een beetje White Garlic Sauce naast de broodjes.