ONZE ROOTS LIGGEN IN ZWOLLE

sinds 1983

EEN KLEURRIJKE HISTORIE

De eeuwenoude traditie van mosterd maken wordt sinds de oprichting in 1983 in de gelijknamige monumentale toren voortgezet door mosterdmakerij De Wijndragers. Deze toren, welke onderdeel is van de oude vestingwal van Zwolle, was in de middeleeuwen de vestigingsplaats van het gilde der Wijndragers waar dan ook de naam “De Wijndragers” vandaan komt.

De vestigingsplaats van het gilde der Wijndragers

Over de Wijndragers

Door de jaren heen heeft De Wijndragers zich ontwikkeld tot moderne mosterd-, dressing- en sauzen producent waar het oude ambacht nog hoog in het vaandel staat. Vandaag de dag vindt u onze productielocatie aan de rand van het Zwolse industrieterrein De Marslanden, waar in een volledig BRC gecertificeerde omgeving deels geautomatiseerd wordt geproduceerd en afgevuld. Toch blijft het daadwerkelijk produceren van de inmiddels wereldwijd befaamde mosterd nog altijd grotendeels handwerk. Tot op de dag van vandaag worden onze producten, met oog voor het oude ambacht, geproduceerd van de hoogste kwaliteit grondstoffen. Dit is uw garantie voor een uniek, ambachtelijk product met een bijzondere smaakbeleving.

Het daadwerkelijke produceren van onze befaamde mosterd blijft grotendeels handwerk.

CREATIEF AANJAGER CHRISTIAN LENSEN

Christian Lensen is directeur van De Wijndragers. "Vanaf mijn jeugd ben ik gefascineerd door eten. Geur, kleur, smaak en presentatie hebben daarna altijd een hoofdrol gespeeld in mijn leven". Als creatief aanjager is mijn doel om te verrassen met unieke smaken en het waarborgen van de kwaliteit die al sinds 1983 hoog in het vaandel staat bij De Wijndragers. 

Onze producten zijn kleine gerechtjes in glas