De Wijndragers maakt al meer dan 30 jaar een inmiddels wereldwijd gelauwerde mosterd. De bijzondere smaak en structuur zijn de signatuur van de Wijndragers en terug te vinden in de gehele range. Lichtpittige zoete en zure tonen zijn overtuigend aanwezig en de combinatie van gladde mosterd met hele zaden maakt De Wijndragers mosterd uniek!
Ons dressingassortiment geeft een diverse variatie aan smaak. Het assortiment bevat voor ieder wat wils, van zoet en zuur tot pittig. De basis voor iedere dressing is onze eigen Wijndragers mosterd of mayonaise, de unieke eigenschappen zijn dan ook binnen de hele lijn terug te vinden. Onze dressing is voor diverse toepassingen te gebruiken!
Ons Icoon! De Zwolse mosterd is zoet en zuur licht pittig en met een bite van ons Swol 038 mosterdzaad. Onweerstaanbaar lekker!
Lekker bij: stampotten, gehaktballen en als basis voor soep.
Voor de liefhebber van knoflook. Een zachte knoflook mosterd.
Lekker bij: speklappen, stoofvlees of garnalen.
De meest gebruikte mosterd. Een volle honingsmaak, zoet en met van alles te combineren.
Lekker bij: kazen, lamsvlees of voor het glaceren van ham.
Een lekkere zoete mosterd met dille, goed te gebruiken als basis voor een dressing of als smaakmaker.
Lekker bij: zalm, witvis of op een sandwich.
Heerlijke pittige mosterd vol van smaak met rode pepers. Deze mosterd is geschikt voor de echte sambal liefhebber.
Lekker bij: rundvlees, gerechten uit de Oosterse keuken.
Gladde Franse mosterd, lichtzoet en met een vleugje dille. Speciaal ontwikkelt voor bij de kaas.
Lekker bij: diverse kazen of als basis voor dressing.
Een zoete dressing op basis van stukjes sinaasappel en rozemarijn. De Mediteraanse smaak past goed in een salade, op een sandwich of bij kip.
Lekker bij: salade met kip of bij gerookte eend.
Zeer geschikt als sla dressing door de zoete honing smaak en de bijpassende dille. Vanzelfsprekend ook een uitstekende combinatie met zalm.
Lekker bij: graved lax , gerookte vissoorten of als dressing over de sla.
Een uitgesproken tijm smaak, verrijkt met honing.
Lekker bij: Gerechten met lamsvlees. salade met gerookte eend of geitenkaas of bij aardappelen uit de oven.