Ons Icoon! De Zwolse mosterd is zoet en zuur licht pittig en met een bite van ons Swol 038 mosterdzaad. Onweerstaanbaar lekker!
Lekker bij: stampotten, gehaktballen en als basis voor soep.
Voor de liefhebber van knoflook. Een zachte knoflook mosterd.
Lekker bij: speklappen, stoofvlees of garnalen.
De meest gebruikte mosterd. Een volle honingsmaak, zoet en met van alles te combineren.
Lekker bij: kazen, lamsvlees of voor het glaceren van ham.
Een lekkere zoete mosterd met dille, goed te gebruiken als basis voor een dressing of als smaakmaker.
Lekker bij: zalm, witvis of op een sandwich.
Heerlijke pittige mosterd vol van smaak met rode pepers. Deze mosterd is geschikt voor de echte sambal liefhebber.
Lekker bij: rundvlees, gerechten uit de Oosterse keuken.
Gladde Franse mosterd, lichtzoet en met een vleugje dille. Speciaal ontwikkelt voor bij de kaas.
Lekker bij: diverse kazen of als basis voor dressing.
Een zoete dressing op basis van stukjes sinaasappel en rozemarijn. De Mediteraanse smaak past goed in een salade, op een sandwich of bij kip.
Lekker bij: salade met kip of bij gerookte eend.
Zeer geschikt als sla dressing door de zoete honing smaak en de bijpassende dille. Vanzelfsprekend ook een uitstekende combinatie met zalm.
Lekker bij: graved lax , gerookte vissoorten of als dressing over de sla.
Een uitgesproken tijm smaak, verrijkt met honing.
Lekker bij: Gerechten met lamsvlees. salade met gerookte eend of geitenkaas of bij aardappelen uit de oven.