De Wijndragers - Mosterd

Mosterd

De Wijndragers maakt al meer dan 30 jaar een inmiddels wereldwijd gelauwerde mosterd. De bijzondere smaak en structuur zijn de signatuur van de Wijndragers en terug te vinden in de gehele range. Lichtpittige zoete en zure tonen zijn overtuigend aanwezig en de combinatie van gladde mosterd met hele zaden maakt Wijndragers mosterd uniek!

Lees meer

De Wijndragers - Dressings/saus

Dressing

Ons dressingassortiment geeft een diverse variatie aan smaak. Het assortiment bevat voor ieder wat wils, van zoet en zuur tot pittig. De basis voor iedere dressing is onze eigen Wijndragers mosterd of mayonaise, de unieke eigenschappen zijn dan ook binnen de hele lijn terug te vinden. Onze dressing is voor diverse toepassingen te gebruiken!

Lees meer


De Wijndragers sinds 1983

Over De Wijndragers - Geschiedenis

Over de Wijndragers

Door de jaren heen heeft De Wijndragers zich ontwikkeld tot moderne mosterd-, dressing- en sauzen producent waar het oude ambacht nog hoog in het vaandel staat. Vandaag de dag vindt u onze productielocatie aan de rand van het Zwolse industrieterrein De Marslanden, waar in een volledig BRC gecertificeerde omgeving deels geautomatiseerd wordt geproduceerd en afgevuld. Toch blijft het daadwerkelijk produceren van de inmiddels wereldwijd befaamde mosterd nog altijd grotendeels handwerk. Tot op de dag van vandaag worden onze producten, met oog voor het oude ambacht, geproduceerd van de hoogste kwaliteit grondstoffen. Dit is uw garantie voor een uniek, ambachtelijk product met een bijzondere smaakbeleving.

Over De Wijndragers - Mostermakerij

Historie

De eeuwenoude traditie van mosterd maken wordt sinds de oprichting in 1983 in de gelijknamige monumentale toren voortgezet door mosterdmakerij De Wijndragers. Deze toren, welke onderdeel is van de oude vestingwal van Zwolle, was in de middeleeuwen de vestigingsplaats van het gilde der Wijndragers waar dan ook de naam “De Wijndragers” vandaan komt.

Over De Wijndragers - Recepturen

Visie/Missie

Missie: Wereldwijd consumenten laten genieten van onze producten.

Visie: De Wijndragers investeert voortdurend in langdurige relaties met haar klanten en consumenten. Wij werken uitsluitend met pure, natuurlijke en kwalitatief hoogwaardige grondstoffen. Door ambachtelijk vakmanschap en natuurlijke ingrediënten ontwikkelen wij bijzondere producten met passie en bezieling.


Beurzen

In de tweede helft van 2019 kunt u ons bezoeken op de grootste foodbeurs van Europa:   Anuga, Keulen |van 5 t/m 9 oktober 2019

Lees meer


Product van de maand

Zwolsemosterd

Lees meer


Recept van de maand

Gravad Lax met Zwolsemosterd voor 5 personen.

Lees meer