Schuimige mosterdsoep met Hollandse garnaaltjes


Schuimige mosterdsoep met Hollandse garnaaltjes

Recept voor 4 personen

Ingrediënten:
– 1 pot Wijndragers mosterdsoep
– ½ dl room
– 1 dl melk
– 300 gram Hollandse garnalen
– 1 thee lepel Wijndragers naturel mosterd
– Scheut olijfolie
– Peper en zout

Schuimige mosterdsoep met Hollandse garnaaltjes

Bereiding
Doe de pot Wijndragers mosterd soep, room en de melk in een pan en breng aan de kook. Marineer de garnaaltjes met de naturelmosterd en olijfolie, voeg peper en zout na smaak toe. Als de soep bijna kookt van het vuur afhalen en eventueel nog iets zout toevoegen. Schuim de soep vervolgens met een staafmixer op.
Verdeel de garnaaltjes over de borden en schep de schuimige soep eroverheen. Garneer met een takje groen.