De Wijndragers Premium

De Wijndragers - Olie

Onze Olie

De Wijndragers “smaak” olie is gebaseerd op hoofdzakelijk rijstolie. Door het neutrale karakter van de rijstolie komt de smaak echt tot z’n recht. Hierdoor ontstaat een hoogwaardig, kleurrijk en authentiek product. Geproduceerd op ambachtelijke wijze en met respect voor 100% natuurlijke, zorgvuldig geselecteerde natuurlijke grondstoffen om de hoogste kwaliteit te kunnen waarborgen. De oliën zijn chique en elegant vormgegeven met gouden accenten. Dit draagt bij aan het uitermate hoogwaardige karakter van deze unieke lijn!

Gebruikstip: Lekker als basis voor dressing en marinade, door
groenten en salades en over vlees, gevogelte of vis.

Lees meer

De Wijndragers - Azijn

Onze Azijn

De Wijndragers “smaak” azijn bevat een groot deel puur fruit. Door het verse, rijpe, hoogwaardige fruit komt de smaak echt tot z’n recht. Hierdoor ontstaat een hoogwaardig, kleurrijk en authentiek product. Geproduceerd op ambachtelijke wijze en met respect voor 100% natuurlijke, zorgvuldig geselecteerde natuurlijke grondstoffen om de hoogste kwaliteit te kunnen waarborgen. De azijnen zijn chique en elegant vormgegeven met zilveren accenten. Dit draagt bij aan het uitermate hoogwaardige karakter van deze unieke lijn!

Gebruikstip: Lekker als basis voor dressing, door fruitsalade of in een limonade aperitief of cocktail.

Lees meer


De Wijndragers Premium

De Wijndragers presenteert een elegante productlijn, ontwikkeld voor zowel de professionele kooktalenten als de enthousiaste hobby chef. De Wijndragers Premium productlijn is volledig handgemaakt, delicaat en met verfijnde smaak. Zowel de olie als de azijn zullen van ieder gerecht een culinair genot en succes maken! Chique, elegant design en hoge kwaliteit; het zijn slechts een paar kenmerken van deze unieke lijn producten.

 

Beurzen

In de tweede helft van 2019 kunt u ons bezoeken op de grootste foodbeurs van Europa:   Anuga, Keulen |van 5 t/m 9 oktober 2019

Lees meer


Product van de maand

Zwolsemosterd

Lees meer


Recept van de maand

Gravad Lax met Zwolsemosterd voor 5 personen.

Lees meer